Vid bukse med høyt liv

Om man har de minste tendenser til autisme, så er repetisjon fremtredende. Undertegnede er intet unntak. Når jeg finner noe jeg liker, så er det “all in”. Dette gjelder både overordnet på interessenivå, og på detaljplan. Søm av høyvannsbukse med vidde og høyt liv er ett av eksemplene på dette.

Det begynte med at jeg ønsket meg en bestemt buksetype som jeg ikke fant i butikkene, og jeg ville ha den buksen samme kveld, helst. Skulle ut å reise. Nuvel. Stakk innom “Stoff & Stil”, jeg bor like ved, så det er (alt for) lettvint. Pløyde gjennom buksemønstrene, og fant eksakt det jeg lette etter. Personalet der, på Tiller, er alltid hjelpsomme med å lete opp det man trenger. Jeg ELSKER den butikken! På null komma niks var både mønster, stoff og glidelås med meg i bilen på veg hjem.

Mønsteret var brukervennlig som bare det, og sømmen enkel. Typ “bukse-på-en-kveld”-prosjekt. Formen var lett å tilpasse under veis, ved å sjekke innsnittene først, og deretter tilpasse linningen. Vil at plagget skal se tilnærmet perRrfekt ut! (Selvsagt!!)

Jeg likte buksen så godt, både på grunn av den lekne fasongen, og fordi jeg får en slags “Mary Poppins-feeling”. Dermed sydde jeg én til i rødt, dagen etter. Var så fornøyd med den røde buksa, rødt er i det hele tatt en fornøyelig farve, at jeg sydde enda en, i tynn børstet denim. Og slik holder jeg på…

Den sorte er den første, og den har jeg blitt ordentlig glad i!

Den røde varianten har også blitt en favoritt. Jeg blir rett og slett munter av å titte ned på de røde flagrende bena! Til hverdags går det i joggesko, men oh, det kjennes herlig å gå med høyhælte sko til!

Den tredje varianten er i myyyyk tynn denim. Den er vidunderlig å gå med! Komfortabel med stor K! Bittelitt “bomsideisi” kanskje, men jeg liker den!

Vil du forsøke å sy en egen variant, så se etter dette mønsteret:

Kanskje kortbukse etter samme mønster blir neste? (Jeg kunne saktens behøve det, da fjorårets er aaaalt for trange. Nei til slanking.)

3 kommentarer til «Vid bukse med høyt liv»

  1. A person essentially lend a hand to make critically articles I might state. This is the very first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the analysis you made to make this actual post extraordinary. Fantastic activity!|

  2. hi!,I love your writing very much! percentage we be in contact extra about your article on AOL? I need a specialist on this area to solve my problem. Maybe that is you! Having a look forward to peer you. |

  3. It’s actually a nice and useful piece of info. I’m happy that you just shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.|

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.