Tilbake til hverdagskarusellen

Sylte forkjølt med feber og hoste, for tredje gang bare i høst. Det mest ergelige er alt jeg ikke får gjort fordi energien flater ut når feberen setter inn. Hadde gledet meg til å ta høstferie og boltre meg på syrommet, og gå lange gode turer. Slik ble det ikke denne gang. Heldigvis kommer det mange fine frihelger fremover med nye muligheter.

Strikkegenseren på bildet over er en «Janneckegenser» fra boken «Enda mer bystrikk» av knitting_inna. Den er en av mine selvstrikkede favoritter, og superdeilig å ha på. Jeg strikket med dobbelt ullgarn fra Rema, og hele genseren kom på ca 250 kr!! Den er også kjapp å strikke med tykke pinner. Nå har jeg brukt denne genseren mange ganger, og det er ikke antydning til nupper.

Har ved et par anledninger fått spørsmål om jeg ikke har strikket nok gensere snart, og til det kan jeg svare et klart nei. Jeg vil fortsette å strikke gensere, jakker og småplagg så lenge hender og fingre er medgjørlige! Strikkingen er så mye mer enn å skape et plagg. Den er beroligende, og en estetisk taktil opplevelse mens man holder på. Og plaggene er både til glede og nytte, igjen og igjen og igjen.

Nå begynner hverdagskarusellen for fullt igjen, og å sy utgår mellom jobb, matlaging, henting og bringing. Men strikkepinnene, de kan jeg finne frem mellom slagene når pulsen er i hundre og jeg trenger å «lande».

Xxx