Spenstig svart svingskjørt

Et sort klassisk skjørt er for meg et must i basisgarderoben. Jeg har sorte skjørt fra før, men de er smale av typen “pencil skirt”, og blir sjelden brukt fordi de krever snuppete gange med små kontrollerte skritt. Og for å si det som det er, her er det sjelden snuppete små kontrollerte skritt. Jeg er i farta, høyt og lavt. Til tider, nesten som et hurtigtog (Det siste jobber jeg stadig med). Det er alltid en hund som skal luftes, en katt som skal løftes, og ene med det andre. Derfor ville jeg sy et luftig skjørt, som tillater både høyt tempo og praktiske bevegelser.

Gode mønster fra “Stoff og stil” som er klare til bruk. Mine gode hjelpere, krittet og oppspretteren er gullgode for et bra resultat.

Faderullan det er ergerlig å sy feil og sprette opp sømmer. Men hver gang noe går galt, så minner jeg meg selv om at en ekspert er en som har gjort alle feil. Her er det “learning by doing” som gjelder.

Detaljer… Så lenge jeg kan huske har jeg latt meg forføre av vakre ting. Knappenåler med gullhoder, og den vesle gullfargede broderisaksen, de bidrar til å gjøre syopplevelsene estetiske.

Den siste sømmen i linningen blir penest med små “usynlige” sting med håndsøm, synes jeg.

Mine røde jordbærfavoritter… Perlefine til selskapeligheter, og perfekto til mitt nye sorte skjørt.

Turtle neck med både mønster og stoff fra “Stoff & stil” til. Den er superenkel å sy!

Nå skal jeg ut og lufte hundene, og bytte ut pumpsene med flate praktiske sko. Ha en nydelig dag!

24 kommentarer til «Spenstig svart svingskjørt»

  1. Possessing found each of the missing out on elements, the owner sent the timepiece or two some other tradesmen to offer the face along with palms relumed, as well as the scenario refinished ahead of this gotten on my small counter.

  2. united kingdom Marking Heuer biggest score KL or perhaps Bangkok Kuala, Now i’m heading for Bangkok and after that on to kuala lumpur throughout The spring in 2010.

  3. Arrive at it’s similar to, it’s impossible for me to think about the idea any different that is certainly exactly why it’s got its well-deserved place in this kind of Panerai replica Top three.

  4. I want to be with you, even if it is a headless and tailless farce, I will persist until the moment the world fades after you leave the stage, hold a small lamp and stand in the memory waiting for you.

  5. Sometimes, we are not waiting for someone or anything, we are waiting for time, waiting for time to change ourselves. 2. If someone in your life wants to step you under your feet, don’t think that life has mistreated you.

  6. Some people have never had a chance to see each other. When they have had a chance to meet, they hesitate again. Some love has never had a chance to love, and when I have a chance to love, I no longer love.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.