Redesign av barneskjorter

Jeg er en samler. Jeg samler på dukker, kjoler, spilledåser, papirdukker, glansbilder, bøker, oppskrifter, gode minner (i en bok), gamle brev, dagbøker, blomsterfrø, album…og skjortene som guttene mine har vokst i fra. I dette innlegget er det nettopp disse gode skjortene jeg skal skrive om. Små skjorter som er knyttet til gode minner som jeg ikke vil kvitte meg med. Først tenkte jeg at de en gang skulle bli et nydelig lappeteppe. Men da jeg hentet frem skjortene sammen med noen av stoffrestene, som jeg også samler på, så så jeg at de kunne bli en artig topp! Skjortene er i deilig ren bomullspoplin.

For å få nok stoff til ryggstykket, brukte jeg et trekk til en vogndyne etter guttene. Den svale fargepaletten fungerer godt sammen, synes jeg.

Brukte et grunnmønster fra “Stoff & Stil”, Modell A:

Ville ta vare på en av kravene, og gjøre noe artig med den. Knappestolper og lommer kan også bli litt lekne detaljer. Ved å legge mønsterdelene over de gamle skjortedelene ser man raskt hva som kan fungere.

Noen ganger er redesignprosesser mer fornøyelig enn det endelige resultatet, men det ligger uansett vinning i det: læring!

Skulle jeg sy denne toppen på nytt, ville jeg IKKE ha hatt det båndet over brystet. Ohlala det ble litt corny. Men det så veldig pent ut på bordet… Uansett, et fornøyelig plagg som både kan pyntes opp og ned. Her sammen ett av flere redesignskjørt. De skal jeg komme tilbake til.

Enten du har skjorter eller bukser som ikke brukes, ikke kast dem, men skap noe nytt! Det er så godt som gratis, miljøvennlig, og veldig gøy!

4 kommentarer til «Redesign av barneskjorter»

  1. I was recommended this web site through my cousin. I’m not positive whether this submit is written via him as nobody else recognize such targeted about my trouble. You are incredible! Thank you!

  2. Hello there. I found your website by way of Google whilst looking for a comparable subject, your web site came up. It appears to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

  3. Nice blog! Is your theme custom made or did you downllad it from somewhere? A theme like yours with a feew simple tweeks would really make my blog shine. Please let me know where you got your theme. Thanks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.