Lukter på høsten

Ferien er over, og med det også lange bolker til skapende prosjekter. Det er stressende å stå opp grytidlig igjen, nærmere bestemt 05:45, for å følge opp hunder og familie og seg selv før bilen kan rulle av gårde mot skolen. Men det er også noe veldig fint med å lukte på høsten. Et nytt semester med flotte elever er på trappen, og jeg har verdens godeste kollegaer. Jeg elsker familien min (inkludert dyrene), skapende prosjekter, gode bøker, fine mennesker, opplevelser…..og jeg elsker jobben min. Opplever det viktig og meningsfullt å kunne bidra til å styrke elevenes odds til å møte fremtiden og bidra til gode og utviklende hverdager.

Helgene er stadig åpne for kreativ utfoldelse, og noen kvelder også. Det er noe eget med å begynne å tenne stearinlys igjen, finne frem gode ullgensere, og være en del av det pulserende arbeidslivet. Jeg er med!