En liten takk, og status

I dag fikk jeg nok en hyggelig e-post fra en leser av bloggen som minnet meg på gleden og inspirasjonen man kan dele gjennom å vise det man skaper. Tusen takk, gode deg! Skapergleden ligger som en ryggmargsrefleks hos mange av oss, selv om vi alle er preget av alvoret i disse Korona-tider. Hjertet mitt blør for de som blir rammet direkte eller indirekte av smitte og helseproblematikk, og jeg føler med alle de som kjenner på angst rundt tap av inntekt.

I dag holder jeg på med siste innspurt på «Bygningsmannen» etter oppskrift i Kofteboken 3. Jeg har gjort noen endringer, i form av å strikke kofte fremfor genser. Valgte supermykt garn i minialpakka, og måtte dermed strikke på pinne nr 3, og følge str L/XL for å få frem en slank str M.

Hver morgen våkner jeg til en kopp cappuchino vanilla, en vane (eller uvane?) gjennom snart ti år.

Med ønske om å bringe en gnist av skaperglede videre!