Dilla på gult

Etymologi: Gul, av norrønt gulr, og beslektet med nørrønt gull, som betyr ‘å skinne’ eller ‘å glimre’.

I tidlig kristen tid ble gult forbundet med paven og guddom.

I perioder får jeg dilla på gult. Jeg synes det er en deilig farge, rett og slett. I vinter/vår sådde jeg mange frø til gule planter, og det har også vært fulgt opp ved innkjøp. Dette gjelder særlig på den ene siden av huset. Om alt det gule i hagen blir en gjenganger, det vet jeg ikke. Men akkurat i år, denne sommeren, så fryder jeg meg over alle de gylne små solene som lyser høyt og lavt i hagen vår.

Enten du er glad i gult eller ikke, ha en fortsatt fin sommerdag!

Hilsen StrikkeGuri☀️✨💛

4 kommentarer til «Dilla på gult»

  1. List elisabethrokic.com with a CBD Shop Directory to increase your online exposure and sales. Simply Google “CBD Shop Directory”.

  2. I like the helpful information you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here frequently. I’m quite certain I’ll learn lots of new stuff right here! Best of luck for the next!|

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.